Lesko

Lesko
POL Lesko COA.svg
Lambang Lesko
Barkas:POL Lesko map.svg
Lokasi Lesko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lesko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lesko iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.