Lia Ananta

Lia Ananta kang duwé jeneng jangkep Amalia Yuntia Dwi Wardhani (lair ing Semarang, 30 Dhésèmber 1985; umur 35 taun) ya iku artis ing Indonésia.[1] Lia iku anak nomer 2 saka pasangan H. Ananta Triwidya Warhana lan Hj. Yuntianingrum Agustarini.[1] Lia iku adhi kandhung saka juru main Sinétron lan MC kondhang Asty Ananta lan uga duwé adhi ya iku Zaza.[1]

Lia Ananta
Lia Ananta.jpg
LairAmalia Yuntia Dwi Wardhani
PakaryanAktris
Modhèl
Présènter
Taun aktif2000 - saiki
Wong tuwaH. Ananta Triwidya Warhana
Hj. Yuntianingrum Agustarini

Lia miwiti karir ing donya hiburan dadi bintang modhèl.[2] Saiki Lia uga aktif ing sinétron, malah uga wiwit gabung ing donya présènter.[2] Lia Ananta uga duwé motto urip, ya iku kaya ngénéDo my best and tomorrow must be better.[2]

PrèstasiBesut

FilmografiBesut

SinétronBesut

  • Demi Cinta,
  • Saat Cinta Suka Kamu,
  • Disini Ada Setan,
  • Kala Cinta Menggoda,
  • Cintailah Aku Gadis,
  • Jangan Pisahkan Aku,
  • Bukan Salah Bunda Mengandung,
  • Laila.[2]

Cathetan sikilBesut

  1. a b c Lia Ananta(08 Juli 2011)
  2. a b c d e f Lia Ananta(08 Juli 2011)