Limbangan, Bener, Purwareja

Limbangan iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Limbangan
Désa
Limbangan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Limbangan
Limbangan
Limbangan kapernah ing Jawa Tengah
Limbangan
Limbangan
Limbangan kapernah ing Indonésia
Limbangan
Limbangan
Koordhinat: 7°34′57″S 110°01′37″E / 7.58246°S 110.02704°E / -7.58246; 110.02704Koordhinat: 7°34′57″S 110°01′37″E / 7.58246°S 110.02704°E / -7.58246; 110.02704
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2025

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)