Tuduhaké menu pokok

Linz iku siji kutha gedhé dhéwé namer telu ing Austria. Sing ndunungi ana 188.968 jiwa (2006). Kutha iki dunungé ing Austria pérangan lor,kanthi elevasi 266 m. Persisé ana ing praja Austria Hulu. Kutha iki jembaré 96,048 km². Kutha iki duwé angka kapadhetan kang ndunungi 1.957,4 jiwa/km².

Linz
Location of Linz
Area code(s) 0732, 070
Website: www.linz.at
Sesawangan kutha Linz

Pranala njabaBesut