Málaga iku kutha gedhé dhéwé kaloro ing Andalusia, Spanyol pérangan kidul lan dad kutha krajan provinsi Malaga. Sing ndunungi ana 557.000 jiwa (2004).

Peta lokasi Málaga

Pranala njabaBesut