Mahasiswa ya iku individu kang sinau ana ing pawiyatan luhur.[1] Iso ugo diartèkaké pelajar kang lagi nempuh pandhidhikan ana ing pawiyatan luhur.[2]

diskusi mahasiswa

Cathetan sukuBesut