Mahkamah Konstitusi Indonesia

(Kaelih saka Mahkamah Konstitusi)

Mahkamah Konstitusi (dicekak MK) iku lembaga tinggi nagara sajeroning sistem ketatanagaraan Indonésia sing nyekel kakuwasan kehakiman bebarengan karo Mahkamah Agung.

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut

Cithakan:Kakuwasan kehakiman Indonésia Cithakan:Pengadilan