Makki di roti

Makki ki roti yaiku roti Indian sing rata lan tanpa ragi digawe saka panganan jagung, [1] utamane dipangan ing wilayah North India ing sisih lor benua India . Kaya umume rotis ing bawana India, dipanggang ing tava .Secara harfiah, makki ki roti tegese " roti jagung" ing basa Hindi . Makki ki roti wernané kuning nalika siyap, lan kurang kuwat kanggo kohesi - sing nggawe angel kanggo nangani.

  1. Jaffrey, M. (2014). Madhur Jaffrey's World Vegetarian: More Than 650 Meatless Recipes from Around the World. Potter/TenSpeed/Harmony. pp. 797–799. ISBN 978-0-307-81612-2.
Makki ki roti
Makki Di Roti.JPG
Makki ki roti
JinisBread
Panggonan asalIndian subcontinent
Tlatah utawa prajaNorth India
Woworan pokokCorn flour
Buku masakan: Makki ki roti  Médhia: Makki ki roti