Manokwari Kidul, Manokwari

Manokwari Kidul iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Manokwari Propinsi Papua Kulon.

Manokwari Kidul
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènManokwari
Kode Kemendagri92.02.15 Edit the value on Wikidata

Kabupatèn Manokwari