Mapat Tunggul, Pasaman

Mapat Tunggul iku kacamatan ing kabupatèn Pasaman, propinsi Sumatra Kulon, Indonésia.

Mapat Tunggul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatera Barat
KabupatènPasaman
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri13.08.08 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Kapadhetan/km²

Wates wewengkonBesut

ing sisih lor karo: propinsi Riau
ing sisih kidul karo: kacamatan Mapat Tunggul Kidul
ing sisih kulon karo: kacamatan Rao lan kacamatan Rao Kidul
ing sisih wétan karo: propinsi Riau

PamaréntahanBesut

Kecamatan Mapat Tunggul kapérang dadi 2 nagari lan 12 jorong.

Pranala njabaBesut