Mangsa pancaroba

(Kaelih saka Marèng)

Mangsa pancaroba utawa mangsa marèng iku mangsa antara mangsa udan lan mangsa katiga Mangsa pancaroba iki umuré 86 dina. Mangsa pancaroba iku biyasa tiba wiwit sasi Fèbruari nganti April Masehi.

Uga delengenBesut