Marcelo Estigarribia

Marcelo Alejandro Estigarribia Balmori (lair ing Fernando de la Mora, 21 Sèptèmber 1987; umur 34 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kang kewarganagaraané Paraguay kang main ana ing klub Sampdoria kanthi status pinjaman saka Deportivo Maldonado. Lumrahé main ana ing posisi bèg.

Marcelo Estigarribia
Marcelo Estigarribia
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marcelo Alejandro Estigarribia Balmori
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sampdoria
(pinjaman dari Deportivo Maldonado)
Angka 2
Karir nom
Unión Pacífico
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2006 Sport Colombia 10 (0)
2006–2008 Cerro Porteño 45 (6)
2008–2011 Le Mans 12 (0)
2010–2011Newell's Old Boys (pinjaman) 45 (0)
2011– Deportivo Maldonado 0 (0)
2011–2012Juventus (pinjaman) 14 (1)
2012-Sampdoria (pinjaman) 2 (0)
Tim nasional
2008– Paraguay 28 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2 September 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 November 2011

Estigarribia miwiti karir junioré ing klub Unión Pacífico banjur uga miwiti karir senioré ing klub mau. Sempét pindah marang Sport Colombia, Cerro Porteño, Le Mans, Newell's Old Boys lan Deportivo Maldonado kang nyiléhaké marang Juventus sakderengé disiléhake marang Sampdoria ing taun 2012.[1][2]

Cathetan sikilBesut

  1. Futbol Italia Staff (August 4, 2012). "Estigarribia from Juve to Samp?". Dibukak ing 5 August 2012.
  2. "Estigarribia resta in Italia: è ormai fatta con la Sampdoria, si limano i dettagli". Dibukak ing 5 August 2012. Text "August 4, 2012" ignored (pitulung); Unknown parameter |source= ignored (pitulung)

Pranala njabaBesut

Cithakan:Templat:Skuat Copa América 2011 Paraguay