Margamulya, Bojanegara

kacamatan ing Kabupatèn Bajanegara, Indonésia

Margamulya iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Margamulya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMargomulyo
Margamulya kapernah ing Jawa Wétan
Margamulya
Margamulya
Margamulya kapernah ing Indonesia
Margamulya
Margamulya
Koordhinat: 7°19′49″S 111°29′32″E / 7.33025°S 111.4922°E / -7.33025; 111.4922Koordhinat: 7°19′49″S 111°29′32″E / 7.33025°S 111.4922°E / -7.33025; 111.4922
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.22

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.