Mark Robert Michael Wahlberg (lair ing Amérikah Sarékat, 5 Juni 1971; umur 49 taun)) ya iku siji pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Wahlberg, 2012

Cathetan sukuBesut