Matera iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Matera, Region Basilicata. Jembar wewengkon 387,4 km2. Cacahing sing ndunungi 59,144 jiwa.

DhémografiBesut

Tuwuhing sing ndunungi