Medhali yakui barang saka logam kayadéné emas, perak utawa prunggu biasané ana canthelané saka pita kanggo bebungah marang sapa waé sing dianggep pemenang nang sapérangan lomba, utawa kanggo tandha jasa.

Allied Subjects' Medal 1919 In bronze.png
Steve Mesler at 2010 Winter Olympics 2010-02-27.jpg

RéferènsiBesut