MediaWiki:Spam-whitelist

#

 # URL èksternal sing cocog karo daftar iki *ora* bakal diblokir senadyan
# bakal diblokir déning èntri ing daftar ireng
#
# Sintaksisé kaya mengkéné:
#  * Kabèh sing diawali mawa karakter "#" nganti tekaning akir baris iku komentar
#  * Kabèh baris sing ora kosong iku fragmèn regex sing namung bakal dicocogaké karo jeneng host sajroning URL-URL

 #