MediaWiki:Titleblacklist

  1. Iki dhaptar-ireng irah-irahan. Irah-irahan lan naraguna sing cocog karo sawijining regex ing kéné ora bisa digawé.
  2. Anggonen "#" kanggo komentar.
  3. Dhaptar iki sacara baku ora mbédakaké aksara gedhé-cilik.