Mick Jagger
Mick Jagger at Vicente Calderon, Madrid 2007.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairMichael Philip Jagger
GénreRock, rock and roll, psychedelic rock, blues, reggae, blues-rock
PakaryanPenyanyi, Penulis lagu, Musikus, Produser rekaman
PirantiVokal, harmonika, gitar, piano, bass
Mangsa akarya1962 - Saiki
LabèlVirgin, Rolling Stones, ABKCO, Universal
Sing magepokanThe Rolling Stones
Sana jaringanMickJagger.com
[url

Sir Michael Philip "Mick" Jagger (lair 26 Juli 1943; umur 77 taun) ya iku musisi rock, aktor, panyerat tembang, prodhuser, lan uga pamakarya ingkang saka nagara asal Inggris. Piyambake dhisik iku vokalis saka band legendharis Inggris, ya iku The Rolling Stones.[1] Mick Jagger sampun nggulawentah panggung musik sampun punjul 50 taun. Piyamabake sampun gadhah album lan tembhang ingkang kathah saka piyambak utawa karo band The Rolling Stones.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. "allmusic ((( Chris Jagger > Biography )))". www.allmusic.com. Retrieved 319 Oktober 2012. Check date values in: |accessdate= (help)
  2. Erlewine, Stephen Thomas. "Mick Jagger Biography". Allmusic. Retrieved 19 Oktober 2012. Check date values in: |accessdate= (help)

Pranala njabaBesut

Cithakan:The Rolling Stones