Minions

Minions

Minions (film) yellow logo.svg

Minions inggih punika tokoh fiksi (uga boten nyata) ingkang didamel kaliyan studhio kartun Illumination Entertaintment saking nagari Amérikah Sarékat.[1]. Film kartun punika didamel kaliyan Brian Lynch, déning filem kartun punika didamel kaliyan Pierre Coffin lan Kyle Balda, ing sajeroning Universal Studios.

Cathetan sukuBesut

  1. Minions, Diwaos 15 September 2015.

Pranala njabaBesut