Alihan kang dhobel

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing cache, lan pungkasan dianyari 8 Agustus 2022 05.45. Paling akèh ana 5.000 kasil ing cache iku.

Kaca iki ngemu pratélan kaca kang ngener kaca alihan liyané. Saben larik ngemu pranala menyang kaca alihan kapisan lan kapindho, sarta jujuganing kaca alihan kapindho, kang adaté minagka kaca jujugan kang "sajatiné", ya iku kaca kang kuduné dadi jujugané kaca alihan kapisan. Èntri kang kacorèk tegesé wis kadandani.

Nuduhaké nganti 9 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #9.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Naraguna:Notanotheramy/common.js (besut) →‎ Naraguna:Figarocchio/common.js →‎ Naraguna:The tortoiseshell cat/common.js
  2. Naraguna:れいはりん/common.js (besut) →‎ Naraguna:Niomi13/common.js →‎ Naraguna:Natsukusha/common.js
  3. Parembugan Naraguna:れいはりん
  4. Wikipédia:!Orphaned articles (besut) →‎ Wikipédia:Warung Kopi →‎ Wikipédia:Angkringan
  5. Wikipédia:!Long articles (besut) →‎ Wikipédia:Warung Kopi →‎ Wikipédia:Angkringan
  6. Wikipédia:!Most wanted articles (besut) →‎ Wikipédia:Warung Kopi →‎ Wikipédia:Angkringan
  7. Wikipédia:!Popular articles (besut) →‎ Wikipédia:Warung Kopi →‎ Wikipédia:Angkringan
  8. Wikipédia:!Dead-end pages (besut) →‎ Wikipédia:Warung Kopi →‎ Wikipédia:Angkringan
  9. Wikipédia:!Short articles (besut) →‎ Wikipédia:Warung Kopi →‎ Wikipédia:Angkringan

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)