Hak naraguna

Pilih naraguna  
Deleng golongan naragunaNdeleng hak naraguna Sabudis (parembugan | pasumbang)

Anggota implisit saka: Naraguna kang otomatis kakonfirmasi

Log hak naraguna

  • 5 Maret 2010 12.52 Pras parembugan pasumbang ngganti golongané Sabudis saka (ora ana) dadi panata (Asil pamungutan swara komunitas tgl 18 Februari - 4 Maret 2010)