Tuduhaké menu pokok

Kategori kang kapéngini

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 13 Dhésèmber 2019 14.34. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Nuduhaké nganti 50 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #50.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Juli 2017‏‎ (4.766 isi)
  2. Kaca mawa pranala berkas rusak‏‎ (2.460 → 2.462 anggota)
  3. Navigational boxes without horizontal lists‏‎ (1.298 → 1.299 anggota)
  4. Pages to import images to Wikidata‏‎ (563 isi)
  5. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Dhésèmber 2017‏‎ (420 isi)
  6. Punsèl Nokia‏‎ (408 isi)
  7. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Dhésèmber 2018‏‎ (398 isi)
  8. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Maret 2019‏‎ (393 isi)
  9. Kalendher kadadéan‏‎ (367 isi)
  10. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Januari 2019‏‎ (363 isi)
  11. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Oktober 2018‏‎ (350 isi)
  12. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Novèmber 2018‏‎ (338 isi)
  13. Désa ing Kabupatèn Sumenep‏‎ (332 isi)
  14. Désa ing Kabupatèn Kedhiri‏‎ (330 isi)
  15. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Mèi 2019‏‎ (329 isi)
  16. Navboxes using background colours‏‎ (321 isi)
  17. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Mèi 2018‏‎ (313 isi)
  18. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan April 2019‏‎ (310 isi)
  19. Redirects connected to a Wikidata item‏‎ (308 → 316 anggota)
  20. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Agustus 2018‏‎ (296 isi)
  21. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Fèbruari 2019‏‎ (280 isi)
  22. Cithakan layang rintisan butuh kawigatèn‏‎ (275 isi)
  23. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Juli 2018‏‎ (272 isi)
  24. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Mèi 2017‏‎ (262 isi)
  25. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Maret 2018‏‎ (259 isi)
  26. Artikel filem mawa paramèter ukuran gambar‏‎ (253 isi)
  27. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Sèptèmber 2018‏‎ (247 isi)
  28. Kabèh kaca dhisambiguasi‏‎ (246 isi)
  29. Kabèh kaca dhisambiguasi artikel‏‎ (245 isi)
  30. Film Amérikah Sarékat‏‎ (236 isi)
  31. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Juni 2018‏‎ (227 isi)
  32. Pages using Timeline‏‎ (224 isi)
  33. Désa ing Kabupatèn Bandawasa‏‎ (219 isi)
  34. Artikel sing prelu dirapèkaké Maret 2018‏‎ (216 → 215 anggota)
  35. Articles with invalid date parameter in template‏‎ (210 isi)
  36. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Juni 2017‏‎ (203 isi)
  37. Artikel mawa pranala njaba basa Walanda‏‎ (198 isi)
  38. Artikel sing prelu dirapèkaké Fèbruari 2018‏‎ (189 isi)
  39. Désa ing Kabupatèn Pamekasan‏‎ (189 isi)
  40. Artikel sing prelu dirapèkaké Juli 2019‏‎ (184 isi)
  41. Artikel sing prelu dirapèkaké Juni 2018‏‎ (183 isi)
  42. Artikel sing prelu dirapèkaké Oktober 2018‏‎ (167 isi)
  43. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan April 2018‏‎ (161 isi)
  44. Pratélan Daerah Tingkat II‏‎ (159 isi)
  45. Artikel yang menggunakan templat kotak info tanpa baris data‏‎ (139 isi)
  46. Infobox person using religion‏‎ (138 isi)
  47. Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Agustus 2017‏‎ (130 isi)
  48. Punsèl kang kawanuhaké 2005‏‎ (126 isi)
  49. Film berbahasa Inggris‏‎ (121 isi)
  50. Désa ing Kabupatèn Murung Raya‏‎ (118 isi)

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)