Mapai: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (éjaan using AWB)
}}
 
'''Mapai''' (basa [[Ibrani]]: מפא" י , akronim kanggo Mifleget Poalei Eretz Yisrael (basa [[Ibrani]]: מפלגת פועלי ארץ ישראל), lit. Workers' Party of the Land of [[Israèl]]) ya iku partai politikpulitik sayap kiwa ana [[Israèl]]. Mapai uga partai kang dominan ana politikpulitik [[Israèl]], nganti pungkasé nggabung karo [[Alignment]] ana partengahan 1960an. Partai iki uga awal saka [[Partai Labor]]. Kaya partai politikpulitik [[Israèl]] liyané, Mapai ya iku singkatan saka Mifleget Poalei Eretz Yisrael (basa [[Ibrani]]: מפלגת פועלי ארץ ישראל), kang artiné Partai Lemah Pakarya [[Israèl]].
==Referensi==
{{reflist}}
* [http://www.knesset.gov.il/faction/eng/FactionPage_eng.asp?PG=77 Party history on the official Knesset website (in English)]
 
[[Kategori:Partai politikpulitik ing Israèl]]
 
 
{{politikpulitik-stub}}
63.029

besutan