Heyden Panettiere: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
Panettiere anak wadon saka pasangan [[R.Vogel]], aktris opera sabun, lan [[Alan L. “Skip” Panettiere]], dheweké kepala Pemadam Kebakaran.<ref name="hayden"/>
Panettiere asalé saka Basa [[Italia]] kang artiné tukang gawé roti, lan dheweké keturunan [[Italia]].<ref name="hayden"/>
Dheweké anduwenianduwèni adhi lanang kang uga dadi [[aktor]], [[Jansen Panettiere]].<ref name="hayden"/>
 
Meski Panettiere mlebu ning [[South Orangetown Middle School]] ning [[New York]], ananging sadurungé dheweké tau sinau ning umahé dhewe saka kelas 9-menengah atas.<ref name="hayden"/>
63.637

besutan