Filum: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Filum''' saka [[basa Yunani]]; ''phylum'' ya iku cawang. Biasané [[tembung]] iki dipigunaké ing [[linguistik|èlmu basa]] perbandingan utawa ing èlmu [[biologi]] kanggo ngklasifikasi gandhéngan 'kulawarga' antar [[jenisjinis]] utawa [[basa]] .
 
Ing '''biologi''', [[klasifikasi]] iki khusus kanggo [[sato kewan]] kang dipérang manèh dadi: [[subfilum]], [[kelas (biologi)|kelas]], [[Ordo (biologi)|ordo]], [[Famili (biologi)|famili]], [[genus]] dan [[spesies]]. Saya mudhun urutan klasifikasiné, saya akeh kamemperan [[individu]]né.
63.849

besutan