Wos: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
c (→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2) using AWB)
c (→‎Jinis lan warna wos: éjaan using AWB)
Campuran kalih golongan pathi punika sanget nemtokaken werni (transparan utawi boten) lan tèkstur [[sega|sekul]] (léngkét, empuk, atos, utawi pera).
 
==JenisJinis lan warna wos==
 
Warna wos ingkang bènten-bènten dipunatur kanthi [[genetik]], amargi bèdanipun gèn ingkang ngatur warna aleuron, warna endospermia, saha campuran pati ing endospermia.
62.860

besutan