Karbon: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Karbon''' iku [[unsur kimia]] kang duwé simbol '''C''' lan [[daftar unsur miturut nomer atom|nomer atom]] 6 ing [[tabel périodik]]. Karbon minangka unsur non-logam, duwèni valensi 4, lan duwé sawetara [[alotrop]], kalebu [[grafit]] lan [[intan]].
 
Karbon ana ing sajroning kabèh [[makhluk urip]] lan minangka dhasar [[kimia organik]]. Unsur iki uga nduwèni kaunikan bab kamampuan kanggo mbentuk ikatan kimia karo karbon utawa unsur liyané, mbentuk amèh 10 yuta jenisjinis [[senyawa]] kang wis diweruhi.
 
{{clr}}
62.958

besutan