Pratélaning anasir kimiah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 23 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q6102450)
c (éjaan using AWB)
'''Dhaptar [[unsur kimia]]''' ing ngisor iki disusun adhedhasar [[nomer atom]] lan kodhe warna miturut tipe unsur. Saben unsur ditampilaké informasi ngenani jeneng unsur, [[lambang unsur]], [[golongan]] lan [[Période tabèl périodik|période]], [[massa atom]] (utawa [[isotop]] kang paling stabil), [[massa jenisjinis]], [[titik lebur]], [[titik umob]] lan penemuné.
{{element color legend}}
 
!Periode,<br />Golongan
!Massa<br />([[gram|g]]/[[Mol]])
!Massa jenisjinis<br />(g/[[sentimeter kubik|cm³]])<br />pada&nbsp;20°[[Celsius|C]]
!Titik<br />lebur&nbsp;<br />(°C)
!Titik<br />umob&nbsp;<br />(°C)
 
== Cathetan ==
*{{fnb|1}} Unsur iki ora nduwèni inti stabil. Nilai jroning tandha kurung kothak, upamané [209], nuduhaké nomor massa isotop kanthi wektu urip paling dawa unsur kasebut. Nanging ana telu unsur (Torium, Protaktinium, lan Uranium) kang nduwèni ciri-ciri "terrestrial isotopic composition", saéngga kang dituduhaké yakuwiyaiku massa atomé.
*{{fnb|2}} Komposisi isotopik unsur iki duwé variasi jroning sawetara spesimen geologis, lan variasiné mbokmanawa ngluwihi apa kang dituduhaké jroning tabel iki.
*{{fnb|3}} Komposisi isotopik unsur iki bisa duwé variasi jroning materi komersial, kang bisa nyebabaké berat atom nyimpang sacara signifikan saka nilai kang dituduhaké jroning tabel iki.
62.958

besutan