Plasma: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 45 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q105537 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
* [[Plasma getih]] - Bagéyan cuwèr saka [[getih]]
* [[Membran sèl|Membran plasma]] - Membran sing mbatesi badan [[sèl (biologi)|sèl]]
* [[Tampilan plasma]] - JenisJinis layar tampilan sing migunakaké plasma kanggo nampilaké gambar.
* [[Lampu plasma]] - Lampu sing migunakaké plasma minangka sumber cahya.
* [[Plasma nutfah]]
63.840

besutan