Abang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
 
=== Kombinasi werna abang (9) ===
Warna abang bisa dicampur karo werna liyané. Contoné werna abang kang dicampur karo werna [[biru]] dadi werna [[ungu]], yèn dicampur karo werna [[kuning]] dadi werna [[jingga]]. Werna abang isih karinci manèh dadi sawetara (9) jenisjinis, kanthi jeneng ing [[basa Inggris]],ya iku kaya tabel ing ngisor iki:
{| class="wikitable"
!width="100"|[[Werna]]
63.224

besutan