Spyware: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
c (clean up, replaced: yaiku → ya iku (4) using AWB)
Bédané antarané spyware lan virus ya iku ing cara panyebarané. Virus sacara mandhiri mrodhuksi awaké dhéwé ing saben bagéyan data ing komputer. Wondéné spyware nyebar minangka [[cookie]] kang ana ing saben panganggo komputer kang ngaksès internèt.<ref name="internet5">[http://www.agatossi.com/2012/06/melindungi-komputer-dari-virus-dan.html], (Kaundhuh 31/10/12).</ref>
 
Cara paling ampuh ngreksa komputer saka spyware ya iku terus nambah pangertènan babagan perkembangan virus lan antivirus. Kanggoné panganggo komputer wigati banget supaya ngertèni perkembangan informasi kang anyar kususé babagan kepriyé ngreksa komputer saka virus lan informasi babagan jenisjinis-jenisjinis virus kang bisa mbebayani kanggoné komputer.<ref name="internet5"/>
 
==Cathetan sikil==
63.640

besutan