Rybnik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Situs wèb resmi: || http://www.rybnik.pl/
|-
! colspan="2" | PolitikPulitik
|- style="background: #ffffff;"
| Walikutha: || Adam Fudali
63.848

besutan