Powiat Krapkowice: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Krapkowice''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Krapkowice]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Opole]] lan nduwé pedunungpadunung 68.279 jiwa.
 
{{Opole}}
63.083

besutan