Prudnik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q986984 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || ... jiwa
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomor kendaran motor: || <tt>...</tt>
| Situs wèb resmi: ||
|-
! colspan="2" | PolitikPulitik
|- style="background: #ffffff;"
| Walikutha: || ...
|}
 
[['''Prudnik]]''' ([[basa Jerman|Jerman]] <i>''Neustadt</i>'') iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunungpadunung ... jiwa.
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[it:Prudnik]]
63.116

besutan