Perang ing Kurukshetra: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
c (éjaan using AWB)
c (→‎Persiapan perang: éjaan using AWB)
[[Kresna]] ora nyanggupi perang dhewekan. Dheweké ngajokaké pilihan karo Pandhawa lan Kurawa, yen salah siji bisa njaluk widyabalane Kresna sing akeh lan salah siji oleh migunaake tenagane Kresna. OLeh kesempatan kaya mangkono [[Arjuna]] lan [[Duryodana]] lunga menyang [[Krajan Dwaraka|Dwaraka]] kanggo milih salah siji saka rong pilihan mau.
 
Duryodana pinter ing politikpulitik, jenius ing bidang politikpulitik, banjur dheweke milih tentarane Kresna. Dene para [[Pandawa]] sing diwakili Arjuna, milih tenagané Kresna sing bisa ngadhani lan njaluk supaya Kresna maju perang tanpa gaman. Sri Kresna gelem marang panjaluké pandhawa.
== Cathetan sikil ==
 
62.860

besutan