Kopi Lampung: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
kopi Lampung, niku kopi asli,<br>
gula batu napa [[gula]] [[tebu]],<br>
srupat sruput ing wanci telundalu.<br>
 
Wancine [[udan]] grimis,<br>
sayasoyo wangiwengi yayo sayasoyo ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
banjur kelingan kowe wong manis.<br>
numpak kapal, kapale feri.<br>
Aku cinta setengah mati,<br>
kelingan yen ngudhakngudhek kopi.<br>
<br>
''Koor''<br>
<br>
Wancine udan grimis,<br>
sayasoyo wangiwengi ya sayasoyo ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
terus kelingan kowe wong manis.<br>
Naraguna anonim