Kopi Lampung: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
Suntingan 195.189.142.140 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu
c (Suntingan 195.189.142.140 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu)
kopi Lampung, niku kopi asli,<br>
gula batu napa [[gula]] [[tebu]],<br>
srupat sruput ing wanci ndalutelu.<br>
 
Wancine [[udan]] grimis,<br>
soyosaya wengiwangi yoya soyosaya ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
banjur kelingan kowe wong manis.<br>
numpak kapal, kapale feri.<br>
Aku cinta setengah mati,<br>
kelingan yen ngudhekngudhak kopi.<br>
<br>
''Koor''<br>
<br>
Wancine udan grimis,<br>
soyosaya wengiwangi ya soyosaya ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
terus kelingan kowe wong manis.<br>