Kopi Lampung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
c (Suntingan 195.189.142.140 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu)
kopi Lampung, niku kopi asli,<br>
gula batu napa [[gula]] [[tebu]],<br>
srupat sruput ing wanci teludalu.<br>
 
Wancine [[udan]] grimis,<br>