Hel, Polandia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q848973 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Jembar: || 21,27 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 4.136 jiwa
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomor kendaran motor: || <tt>GPU</tt>
| Situs wèb resmi: || [http://www.hel.eu/ www.hel.eu]
|-
! colspan="2" | PolitikPulitik
|- style="background: #ffffff;"
| Walikutha: || Mirosław Wądołowski
|}
 
'''Hel''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Hela'') iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunungpadunung 4.136 jiwa.
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
63.801

besutan