Hatta Rajasa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
|residence =
|alma_mater = [[Institut Teknologi Bandung]]
|occupation = [[PolitikusPulitikus]]
|religion = [[Islam]]
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''',({{lahirmati|[[Palembang]], [[Sumatera Selatan]]|18|12|1953}}) pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsentrasi dadi politisi <ref name="hatta">{{id}}[http://www.tokoh-indonesia.com/ensiklopedi/h/hatta-rajasa/biografi/index.shtml biografi Hatta Rajasa] dipununduh tanggal 29 Juni 2011</ref>. SauwiséSawisé mlebu partai, kabeh perusahaan kang diduwenididuwéni déning Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan anduwenianduwèni obsesi dadi [[politisi]] nagarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté.<ref name="hatta"/> Wus biasa kerja abot, jujur, mandiri lan biasa kerjasama awit cilik. Sekjen Partai Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''é njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi Menteri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.<ref name="hatta"/>
 
==Pendidikan==
Pangalaman Internasional kang prenah dilakoni déning Hatta Rajasa <ref name="rajasa"/>:
*September 1997:Anggota Delegasi Indonésia kango meluni partemuan [[APEC]], [[Kanada]]
*September 2000:Anggota Delegasi Indonésia ning Partai PolitikPulitik nalika partemuan [[Asia]], [[Filipina]]
Anggota Delegasi DPR ning Indonésia Perwakilan saka Rakyat nalika kunjungan kerja ning [[Jerman]]
*September 2001:[[ASEAN]] Sains & Teknologi Rapat, [[Brunei Darussalam]]
*Juni 2002:Kunjungan kanagaran karo Presiden Republik Indonésia menyang [[Italia]], [[Inggris]], [[Austria]], Republik [[Ceko]] lan [[Slovakia]]
===Pangalaman Liyan===
Saliyané pangalaman ing tingkat internasional, Hatta Rajasa uga anduwenianduwèni pangalaman liya ning Indonésia lan ning nagara jaba, kayata <ref name="rajasa">{{en}}[http://www.iaea.org/About/Policy/GC/GC46/cv_rajasa.html Presiden Curriculum Vitae] dipununduh tanggal 29 Juni 2011</ref>
*Wakil Ketua Alumni [[ITB]], Cabang [[Jakarta]]
*Wakil Ketua, Indonésian Petroleum lan Panas Bumi Asosiasi Pengeboran (APMI)
63.224

besutan