Interpol: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 61 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8475 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{disambig info}}
'''International Criminal Police Organization''' ([[basa Indonésia|Indonésia]]:'''''Organisasi PolisiPulisi Kriminalitas Internasional''''') , utawa luwih dikenal kanthi jeneng [[telegraf listrik]]é, '''Interpol''', iku organisasi sing dibentuk kanggo kordinasi kerjasama antar [[pulisi|kapulisèn]] ing saindhenging donya. Interpol dibentuk taun [[1923]] kanthi jeneng '''International Criminal Police Commission''' ([[basa Indonésia|Indonésia]]:'''''Komisi PolisiPulisi Kriminalitas Internasional'''''), banjur owah ing taun [[1956]]. Organisasi iki béda karo [[International Police]] ([[basa Indonésia|Indonésia]]:'''''PolisiPulisi Internasional'''''), sing fungsiné kanggo ngayahi tugas-tugas kapulisèn ing negaranagara sing pinuju [[perang]].
 
{{organisasi-stub}}
 
[[Kategori:Organisasi internasional]]
[[Kategori:Kapulisèn]]
 
 
{{organisasi-stub}}
63.493

besutan