Provinsi Pisa: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Pisa''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Pisa'') iku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Toscana]] ing [[Italia]]. IbukuthanéKutha krajané dumunung ing kutha [[Pisa]].
 
Jembar wewengkon 2.444&nbsp;km², lan populasi 384.555 ([[2001]]). Ana 39 ''comune'' ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 ''Istat'']</ref>.
63.816

besutan