Provinsi Lucca: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Lucca''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Lucca'') iku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Toscana]] ing [[Italia]]. IbukuthanéKutha krajané dumunung ing kutha [[Lucca]].
 
Jembar wewengkon ana 1.773&nbsp;km², lan populasi 372.244 ([[2001]]). Ana 35 ''comune'' ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 ''Istat'']</ref>.
63.849

besutan