Provinsi Grosseto: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
[[Gambar:Palazzo Aldobrandeschi (Grosseto).jpg|thumb|left|220px|Palazzo Aldobrandeschi]]
'''Grosseto''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Grosseto'') iku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Toscana]] ing [[Italia]]. IbukuthanéKutha krajané dumunung ing kutha [[Grosseto]].
 
Jembar wewengkon 4.504&nbsp;km², kanthi populasi 211.086 ([[2001]]). Ana 28 ''comune'' ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 ''Istat'']</ref>.
63.840

besutan