Provinsi Rovigo: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
coatofarms = |
}}
'''Provinsi Rovigo''' (''Provincia di Rovigo'') iku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Veneto]], ing [[Italia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[kutha]] [[Rovigo]].
Provinsi iki wewatesan ing sisih lor karo provinsi [[Provinsi Verona|Verona]], [[Provinsi Padova|Padua]] lan [[Provinsi Venisia|Venesia]], ing sisih kidul karo [[Provinsi Ferrara]] lan ing sisih kulon karo [[Provinsi Mantua]].
Ing wétan wewatesan karo [[Segara Adriatik]].
63.041

besutan