Provinsi Sassari: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
coatofarms = |
}}
'''Sassari''' ([[basa Italia]]: Provincia di Sassari, [[basa Sardinia]]: Provìntzia de Tàthari) iku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing region pulo otonomi [[Sardinia]] ing [[Italia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[kutha]] [[Sassari]].
 
Jembar wewengkon 4,282 km², lan total populasi 322,326 (2001). Ana 66 ''municipal'' (''[[comune|comuni]]'') ing provinsi iki, sing paling gedhé ya iku: [[Sassari]] (pop. 120,729 ing sensus [[2001]]), [[Alghero]] (38,404), [[Porto Torres]] (21,064), [[Sorso]] (12,842), lan [[Ozieri]] (11,334) (sumber: ''Italian National Institute of Statistics'' (''Istat''), delengen [http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]).
63.840

besutan