Deddy Sutomo: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
* 1995: ''[[Dendam]]''
* 1996: ''[[Selangkah Demi Selangkah]]''
* 1997: ''[[Isteri Pilihan]]'' .{{sfn|Suharto|1999|p=139}}
 
 
 
==Cathetan sikil==
55

besutan