Nusantara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: maneh → manèh using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: maneh → manèh using AWB)
Banjur '''Nusantara''' iku tlatah sajabané pangaribawa [[budaya]] Jawa, ananging (kadhang kala) isih diklaim dadi dhaérah jajahan ning endi para paguwasane kudu mbayar [[upeti]].
 
Ing kanggonan basa modèrn, tembung "Nusantara" biasané ngarani kapulowan [[Asia Kidul-Wetan]] utawa tlatah ing ngendi budaya lan basa [[Austronesia]] dilestarèkaké. Dideleng saka pojok deleng iki, [[Malaysia]], [[Filipina]] lan mbok menawa [[Taiwan]] uga kalebu tlatah Nusantara banjur [[Papuwa]] dudu manehmanèh.
 
==Uga pirsani==
6.697

besutan