Kacamatan: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (3) using AWB)
==Uga Pirsani==
 
* [[DaftarDhaptar Kabupatènkabupatèn lan Kotakutha ing Indonésia]]
* [[Kawedanan]]
 
18.000

besutan